Find bedste Vabelplaster blandt 23 Produkter, 3 Brands og 21 Forhandlere her på Vabelplaster.dk

Bedste Salvequick Vabelplaster: Se top 3

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Vabelplaster.dk, det helt rigtige sted at finde Salvequick vabelplastre. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 3 Salvequick vabelplastre

  De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Salvequick vabelplastre | ✅ Vabelplaster-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 3 bedste Salvequick vabelplastre

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Salvequick vabelplastre som du kan finde lige nu.

  1: Salvequick Vabel Medium 6 stk.

  Hvorfor vælge Salvequick Vabel Medium 6 stk.?

  Vabelplaster fra Salvequick, der forebygger og beskytter vabler på hælen. Plasteret er lavet af materiale, der gør det muligt for plasteret at absorbere væske fra såret, samtidig med at det beskytter mod tryk og friktion. Plasteret er også plejende og stimulerer helingsprocessen, samtidig med at det lader huden/såret ånde. Plasteret kan også forebygge vabler ved at anvendes som ”ekstra hud” før en aktivitet.

  2: Salvequick Vable Small (6 stk)

  Hvorfor vælge Salvequick Vable Small (6 stk)?

  Salvequick Vabelplaster kan både bruges beskyttende og forbyggende til vabler på tæerneSalvequick Vabelplaster til gnavsår og vabler på tåen er lavet af et hydrokolloidmateriale, som beskytter mod tryk og friktion, når du går. Vabelplasteret sikrer også e

  3: Salvequick Vable Mix (10 stk)

  Hvorfor vælge Salvequick Vable Mix (10 stk)?

  Dette smarte vabelplaster lindre og beskytter huden med det samme og kan bruges på både hæle og tæer.Får man en vabel, er det godt at skylle vablen med vand eller rense det og sørge for at huden er tør og ren, så vabelplasteret får bedre effekt. Det hjælper huden/vablen med hurtigere at hele og får huden til at slappe af. Vabelplasteret skal som udgangspunkt selv have lov at falde af, før man tager et nyt på. Plastrene er fleksible og kan også bruges for at forbygge vabeldannelse, da den giver trykaflastning omkring tåen/trædepuden.Plastrene er alle fremstillet i et hydro-gel materiale, som beskytter mod skidt og snavs, men samtidig også lader din hud/sår ånde. Pakken indeholder 6 plastre, hvoraf der er 3 specielt formet til hælen og 3 formet til tæerne.

  Andre mærker af vabelplastre

  På vores liste her har vi samlet de Salvequick bedste vabelplastre på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige vabelplaster til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top