Bedste Scholl Vabelplaster: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Vabelplaster.dk » Alle guides » Vabelplaster » Scholl Vabelplaster

Du er landet på Vabelplaster.dk, det helt rigtige sted at finde Scholl vabelplaster. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Scholl vabelplaster tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Scholl Gel Vabelplaster Mix - 5 stk.

2: Scholl Gel Vabelplaster Mix – 5 stk.

Bedste pris: 39.95 hos Med24

Scholl Gel Vabelplaster Mix til gnavsår på fødderneScholl vabelplaster lindrer straks smerter fra vabler, og får huden til at helehurtigere. Vabelplastrene er lavet på Hydra-Guard-teknologien, som beroliger huden og beskytter mod snavs og bakterier. Schol… læs mere hos Med24 >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 16. maj:

Dyreste Scholl Vabelplaster på listen er Scholl Gel Vabelplaster Mix – 5 stk. fra Med24 med en pris på 39.95. Billigste udvalgte Vabelplaster er Scholl Vabelplaster – 5 stk som du kan købe for 19.00 hos Plusshop.dk. Forskellen på de to priser er 20.95 kr. – de 2 Scholl Vabelplaster vi har fundet koster i gennemsnit 29.48 kr.
Ovenstående Scholl Vabelplaster data og priser er hentet fra 2 butikker (Plusshop.dk, Med24). Alle Scholl Vabelplaster tilbud er opdateret i dag 16-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vabelplaster guides:

Fandt du ikke det rigtige Vabelplaster blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vabelplaster:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Vabelplaster.dk